Habbofanclub.nl onderhoud
Geen zorgen, we zijn snel weer op en top veilig bij je terug.

Beste lezer,

We hadden het al een paar keer aangegeven dat HabboFanclub goed onder vuur lag afgelopen tijd. Na alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd is er eindelijk een einde gekomen aan al het gezeik en is alles opgehelderd.

Een tijdje terug had ik Fusco gevraagd of hij me kon helpen met iets te testen op Habbofanclub. Daarna is hij een beetje doorgeschoten met het testen om te kijken
hoe ver die kon komen. Door onze sterke reacties er op toen we nog niet wisten dat
hij het was, wist hij ook niet goed meer hoe hij dit aan ons kon vertellen en hoe die het zou moeten aanpakken. Uit angst heeft hij daardoor een aantal foute beslissingen gemaakt, net zoals dat wij van Habbofanclub ook genoeg fouten gemaakt hebben. Omdat hij afgeschrikt was door onze sterke reacties heeft hij de gehele database en bestanden opgeslagen om zo een 'tegendruk' te hebben op ons. De gehele situatie is dus erg chaotisch en rommelig verlopen.

Na veel onderzoek en uitvoerige gesprekken met hem weten we nu dus hoe alles gegaan is en hebben we alles op een rijtje kunnen zetten. Vooralsnog hebben wij er veel van geleerd, hard gewerkt en veel aan Habbofanclub verbeterd wat betreft de veiligheid. We kunnen echter niets garanderen over wat hij met de gegevens zal gaan doen, maar na de gesprekken gaan wij er van uit dat er niets verkeerds mee gedaan zal worden. Voor eigen veiligheid, verander dan wel even je wachtwoord en gebruik nooit 2 keer hetzelfde wachtwoord, just to be sure.

Met vriendelijke groet,

Bergkat & Hedi567 & Kwartiermeester